Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 503

   

«Провів чергове засідання виконавчого комітету. Майже всі питання проголосовані одностайно. Не підтримали низку питань, що стосувалися розміщення зовнішньої реклами – відмовляємо у встановленні великогабаритної реклами.

    Серед ключових рішень – внесення змін до Програми підтримки наших військових та виділення коштів у межах її фінансування. Передбачили для 9 військових частин більше 5,2 млн грн. Загалом по цій програмі вже виділено 27,5 млн грн.
    Внесли зміни до програми національного опору, через неї ми також фінансуємо наших воїнів – довиділили 3,1 млн грн. Цю програму ми вже профінансували на 18,7 млн грн. Враховуючи фінансування силовиків, рятувальників, виплати сім’ям загиблих фінансування з міського бюджету, пов’язане із російсько-українською війною складає вже понад 70 млн грн.
    Виділили кошти на продовження підготовки до осінньо-зимового періоду – 13 млн грн. Це кошти на придбання генераторів, підстанцій для комунальних підприємств.
    1,5 млн грн виділили на ремонт укриттів у навчальних закладах. Загальна сума, передбачена на укриття – майже 15 млн грн.
    Виділили 13,3 млн грн на заміну вікон у наших навчальних закладах. Будемо ремонтувати дахи (6,9 млн грн), купувати засоби пожежогасіння для багатоповерхівок і бюджетних установ (1,2 млн грн).
    Передбачили кошти на закупівлю термобілизни і зимового взуття тощо для частини членів ДФТГ та стрілецьких батальйонів.
    27 мешканців громади отримають матеріальну допомогу на 93 тис. грн.
    Прийняли рішення про передачу гуманітарної допомоги частині наших благодійних фондів, міській дитячій лікарні, внутрішньо переміщеним особам,
    Ухвалили положення, яким заборонили встановлювати у громаді рекламні штендери», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.