Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 246

Відкритий діалог й активна участь громадськості – ключ до створення збалансованих та ефективних рішень. Для кращої комунікації влади та громади у селі Копистин, старостинського округу з центром у селі Копистин відбувся «круглий стіл» із представниками структурних підрозділів Хмельницької міської ради. Це вже шоста зустріч з жителями Хмельницької громади.

Працівники управління праці та соціального захисту населення проінформували про послуги, нововведення та доступні сервіси для мешканців старостату, зокрема про організацію прийому громадян в п’яти громадських приймальнях за місцем проживання, виїзних прийомів у старостинських округах. Жителям округу розповіли про комплекс благодійних заходів, спрямованих на адресну підтримку пенсіонерів, осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, багатодітних сімей, інших соціально незахищених категорій громадян. Також вони дізналися про те, що управління надає, на постійній основі, понад 70 адміністративних послуг, якими можуть скористатися мешканці громади, та 15 соціальних послуг, які надають підпорядковані управлінню установи.
Багато корисної інформації присутні отримали від представників ЦНАПу, Департаменту освіти та науки, управління культури і туризму, управління охорони здоров’я та інших.
Озвучені жителями старостинського округу питання будуть направлені для подальшого розгляду до відповідних структурних підрозділів Хмельницької міської ради.