Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 170

У жовтні минулого року Сергій Ткачук залишив “крісло” в Хмельницькій ОВА і був призначений на посаду першого заступника голови Держслужби з питань харчових продуктів і захисту споживачів. Він тимчасово виконував обовʼязки очільника цієї структури. 30 січня рішенням уряду його офіційно призначено на посаду голови Держпродспоживслужби України.

Постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив, що на сьогоднішньому засіданні Кабмін розглянув кілька кадрових питань.
Зокрема, Сергія Ткачука звільнено з посади першого заступника голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і відразу ж призначено очільником цієї установи.
“За кілька місяців роботи я налагодив активну співпрацю з органами виконавчої влади, державними установами, територіальними органами та міжнародними організаціями. Впевнений, що в майбутньому це позитивно вплине на розвиток нових напрямків та дозволить ще краще дбати про продовольчу безпеку України. Однак попереду, я впевнений, – більше”, – прокоментував своє призначення Ткачук.
Нагадаємо, посаду заступника голови Хмельницької ОВА Ткачук обіймав із грудня 2019 року. До цього був його радником. 13 жовтня 2023 року уряд призначив його першим заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. До цього часу Ткачук тимчасово виконував обов’язки голови цієї структури.