Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 726

Під час атаки дронами-камікадзе типу “Шахед” у неділю, 3 грудня, головною ціллю окупантів знову був військовий аеродром у Старокостянтинові.

“Під час повітряної тривоги у Хмельницькому районі працювали сили ППО. Станом на цей час повідомлень у відповідні служби про постраждалих чи пошкодження інфраструктури не надходило. Дякуємо ЗСУ за оборону неба над Хмельницькою областю”, — йдеться у повідомленні першого заступника голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна.

росіяни атакували Україну 12 ударними БПЛА типу Shahed з району Приморсько-Ахтарська та керованою авіаційною ракетою Х-59 — з повітряного простору Бєлгородської області.
У Повітряних силах зазначили, що ворожі БПЛА атакували у декілька хвиль, а також заходили через тимчасово окуповані території Херсонської та Миколаївської областей.
ППО знищила більшість шахедів у зоні відповідальності повітряного командування Південь, а саме на Миколаївщині. Решта шахедів рухалися в північно-західному напрямку і були збиті в районі Старокостянтинова.
Армія рф вже не вперше намагається атакувати аеродром у Старокостянтинові. Як повідомляли у Повітряних силах ЗСУ, під час атаки дронами 29 грудня, більшість з них була спрямована на Хмельниччину.