Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 681

Зранку користувачі скаржаться на проблеми за зв’язком — не можуть телефонувати та надсилати СМС, є складнощі із заходом на сайт «Київстару».

Речниця компанії Ірина Леліченко повідомила «Українській правді», що фахівці вже працюють над усуненням проблеми: «Зранку 12 грудня в мережі «Київстару» стався технічний збій, внаслідок якого можуть бути недоступні послуги зв’язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії вже працюють над усуненням проблеми. Приносимо абонентам вибачення за тимчасові складнощі та дякуємо за розуміння».
Поки ж вона радить абонентам скористатися послугою «Національний роумінг», щоб перемикатися між операторами без зміни сім-карт та тарифів.
Проблеми в оператора підтверджує й адміністрація сервісу «Дія».
«Масштабний збій у роботі оператора «Київстар». Подбайте про документи в смартфоні. Відкрийте застосунок «Дія», доки ви підʼєднані до домашнього Wi-Fі, щоб ваші документи були завантажені», — йдеться в повідомленні.

Щоб залишитись на зв’язку, поки «Київстар» усуває проблеми:

О 12 годині пресслужба «Київстар» повідомила, що йдеться про хакерську атаку. У компанії запевняють, що персональні дані абонентів не скомпрометовані.