Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 749

Такі приклади направду є взірцевими, коли люди, об’єднавшись, можуть робити великі й надзвичайно важливі справи. Бо війна, яку розв’язали рашисти на нашій землі, жорстока й нещадна – забирає життя і руйнує все на своєму шляху.

Як кажуть, біда одна не ходить… Так, на превеликий жаль, сталося і в багатодітній родині загиблого Захисника Віталія Шевчука з села Лисогірка Меджибізької територіальної громади. 19 серпня внаслідок терористичної атаки ворога їхній будинок був настільки пошкоджений, що став непридатний для проживання. А 25 серпня страшна звістка прийшла з фронту… Під час виконання військового обов’язку загинув Віталій. Провели воїна в останню путь останнього серпневого дня в рідному селі. Вічна пам’ять Герою...
Розуміючи, скільки важких випробувань довелося витримати цій родині, за ініціативи Меджибізького селищного голови Олександра Ткача та підтримки місцевих підприємців було придбано для неї будинок.
Як розповідають у селищній раді, новопридбана оселя потребувала заміни металопластикових вікон, системи опалення та твердопаливного котла, встановлення бойлера, поточного ремонту сантехнічного обладнання, електросистеми, тож і ці питання вирішили наші меценати.
Меджибізька селищна рада висловлює подяку ТОВ «Головчинецький гранкар’єр», ПрАТ «Хмельницькрибгосп», ТОВ ФГ«Агро-Повіт» та кожному за небайдужість до людської біди.
Бо лише разом – стаємо сильніші.