Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 689

Весенний авитаминоз - что это и как с ним бороться / Новости Одессы на  Odessa1.com

Восени майже кожен зустрічається з поняттям авітамінозу. Впевнена, що ви знайомі із незрозумілими відчуттями постійної втоми, ламкості у тілі, сонливості та дратівливості… Зазвичай це нормальна практика сезонного налаштування тіла, проте не варто на це закривати очі. Якщо щось подібне входить у норму на довгий час, обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.

Простими словами авітаміноз – це нестача вітамінів у організмі людини. Якщо ви помітили у себе його ознаки, не панікуйте, частіше за все ситуацію може виправити правильний раціон.

Всім відомо, що різні продукти містять у собі відповідні вітаміни. Якщо попрацювати над своїм харчуванням та додати певні продукти, можна підтримати свій організм та позбутися авітамінозу, тим самим покращити собі настрій та жити у більш гармонійному середовищі для себе.

Перелік важливих продуктів які містять різні вітаміни:

Якщо звернути увагу на перелік продуктів, що зазначений вище, можна зробити висновки, що звичайний повноцінний раціон може допомогти у вирішенні проблеми авітамінозу, оскільки насичуючи свій організм вітамінами та всіма необхідними мікроелементами у вас є більше шансів на збереження міцного імунітету.

Також важливо пам’ятати, що прогулянки на свіжому повітрі, гарний настрій, позитивне мислення та заняття спортом – чудово підтримують імунітет.