Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 444

Дуже рано перестало битися серце хороброго Воїна, справжнього патріота нашої країни, уродженця Дунаєвець — Олексія Павловича ЧОРНОГО.

Він міг зробити ще багато хороших справ… Та, на жаль, клята війна забрала молоде життя… Тепер Захиснику назавжди 21… Мужній солдат, помічник гранатометника Олексій Чорний загинув на Луганщині.
Народився    Захисник  30 березня 2002 року  у місті Дунаївці, де відвідував дитячий садок. До 7 класу навчався у Дунаєвецькій школі №2.  Невдовзі  батьки  розлучилися,  і Олексій переїхав з батьком на постійне місце проживання до    Кривого  Рогу, де й закінчив  навчання у  старших  класах.  Вступив до  Державного навчального закладу  «Криворізький  центр професійної освіти металургії та машинобудування», здобув спеціальність електрозварника.  Був призваний до лав Української армії  на  строкову службу. У квітні минулого року  Олексій  мав  би  повернутися додому, але  в зв’язку з повномасштабним  російським  вторгненням, продовжив службу в Збройних силах України за контрактом.
У березні цього року Герою  вдалося побувати у відпустці. Воїн був упевнений, що надалі його життя має бути неодмінно щасливим.  Мріяв про сімейний затишок, планував одружитися, зробив пропозицію коханій  дівчині, але…  не судилось…
Вічна і світла пам’ять мужньому Захиснику України, найкращому в світі сину, турботливому онуку, брату та люблячому хлопцеві...
Олексій прожив дуже коротке, але гідне життя, віддавши його заради кожного з нас.

Вічна слава молодому Герою! Вічна пам’ять всім Захисникам, які повернулися додому на щиті.