Надрукувати
Категорія: Спорт
Перегляди: 517

У Кропивницькому відбувся чемпіонат України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву зі спортивної гімнастики, де хмельницькі гімнасти вибороли бронзову перемогу, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації.

Майстри спорту Хмельниччини вибороли третє місце серед жінок у командному оцінюванні. Команду Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді представляли: Маргарита Козловська, Каріна Рідецька, та першорозрядниці: Віра Хома і Крістіна Грудецька.

Поза цим, Маргарита Козловська виборола 5 місце серед 49 учасниць у багатоборстві за програмою майстрів спорту, а у багатоборстві за програмою І розряду, Крістіна Грудецька посіла 4 місце. Також Маргарита взяла участь у чотирьох фіналах, де на колоді зайняла 4 місце.

Тренували спортсменок: Дарина Шиманська, Валентина Білик, Олена Шульжинська, Світлана Гуцалюка, Алла Юрченко, Зоя Остапишена.

Команда чоловіків Хмельниччини складалася з чотирьох майстрів спорту: Віталія Гонтківського, Владислава Гонтківського, Івана Петренка та Олександра Любченка. Чоловіки у загальному заліку посіли почесне 4 місце серед 20 команд учасників.

У багатоборстві Іван Петренко виборов 5 місце. А бронзу отримав Віталій Гонтківський у розряді коні-махи.

Тренували спортсменів: Петро Кухтюк, Олена Шапорова, Андрій Музика та Андрій Чепуренков.