ПАТ «Хмельницькгаз» перерахував 40 тисяч гривень, зібраних працівникам підприємства, на розрахункові рахунки восьми важкопоранених захисників Вітчизни, серед них й  й мобілізованим з Хмельниччини.
Також протягом останніх місяців колектив компанії активно долучився до збору продуктової та речової допомоги нашим захисникам. Так, майже дві тонни продуктів газівники передали міській раді Хмельницького, керівники якої доставляли гуманітарний вантаж у луганське місто-побратим Старобільськ та для наших земляків, які несуть службу у Донецькій та Луганській областях. Ще дві машини продукції та найнеобхідніших речей  газівники  надали волонтерським благодійним фондам області.
 «Колектив компанії гостро переживає ситуацію, що склалась в Україні, адже і наші колеги підпадають під чергову хвилю мобілізації, вирушають у навчальні центри або безпосередньо на схід держави. Так, на сьогодні більше 20 наших хлопців несуть службу і за кожним з них гарантовано зберігається робоче місце, посада, середньомісячний заробіток, — наголошує голова правління ПАТ «Хмельницькгаз» Михайло Юрченко. — За можливістю, кожного зі своїх працівників ми забезпечуємо усім необхідним, в тому числі і бронежилетами».