П’ятнадцятого липня в Ізяславі відбулося прощання із 41-річним полковником  Юрієм Цісаруком — начальником розвідки управління ракетних військ і артилерії оперативного командування «Захід». На привеликий жаль, він став восьмим ізяславчанином, який загинув у зоні АТО.
Під час виконання бойового завдання у Луганській області Юрій Миколайович підірвався на протипіхотній міні. З важкими пораненнями ніг його доставили до найближчої лікарні, де прооперували. Все ніби було вже позаду, кажуть бойові побратими загиблого, усі вірили, що він виживе. А коли вранці наступного дня повідомили, що його серце зупинилося, довго не могли оговтатися від почутого.
— Він був справжнім, мужнім чоловіком, — додає заступник начальника розвідки управління ракетних військ і артилерії оперативного командування “Захід” Сергій Савченко. — Ми знали, що за будь-яких обставин на нього можна покластися, що він ніколи нас не підведе. Нам дуже шкода, що війна забирає кращих українських синів.
Попрощатися з героєм на центральну площу Ізяслава прийшли: голова районної державної адміністрації Борис Яцков, голова районної ради Михайло Борисюк, побратими, представники духовенства, а також містяни. Без чоловіка і батька залишилися дружина Наталія та син Віталій. Світла пам’ять про героя назавжди залишиться у наших серцях.