Генеральний директор ТОВ «Торговий дім «Шепетівський цукор» Микола Агарков вручив листоношам ЦПЗ  № 3 Хмельницької дирекції УДППЗ «Укрпошта» 29 нових велосипедів.

У час швидкого розвитку новітніх технологій та Інтернету робота листонош все ж залишається особливою й, погодьтеся, — поза конкуренцією. Лише на перший погляд їхні функції вичерпуються доставкою листів і газет. Для багатьох поштар — посередник між «світом і самотністю», друг, з яким можна поспілкуватися, нехай хвилинку, але майже щодня. Від нього дізнаються новини, йому довіряють особисті переживання. 
Бути листоношею — важка праця. Села є великі, деякі протяжністю більше 10 кілометрів. І ці відстані працівникам пошти доводиться долати пішки, з важкою сумкою на плечі добиратися з одного села в інше.
Вручаючи велосипеди на головній площі Шепетівки, Микола Агарков насамперед щиро подякував листоношам за сумлінну працю. Він сподівається, що отримані велосипеди допоможуть у роботі сільського поштаря. Також Микола Миколайович запевнив, що і нада-
лі буде активно допомагати Шепетівському відділенню поштового зв`язку, а саме виділить кошти у сумі 45 тисяч гривень на ремонт приміщення пошти, яке розташоване на території цукрового заводу.
Працівники пошти вдячні за підтримку і налаштовані на плідну роботу.