Працівниця Кам’янець-Подільського ДРАЦСу розповсюджувала секретну інформацію про наших співвітчизників на підконтрольну проросійським бойовикам територію, пише газета "Експрес", посилаючись на "Факт! Життєва правда".

 

«Встановлено, що жінка на прохання своїх колег одного з таких же відділень Донецької області, яке перебуває на тимчасово окупованій незаконними збройними формуваннями території, неодноразово передавала їм телефоном офіційну інформацію на громадян України. А відповідна інформація про особу, яка міститься у Державному реєстрі актів цивільного стану, віднесена до конфіденційної», – каже прес-секретар прокурора області Лілія Коцюк. Кам’янець-Подільський відділ поліції відкрив кримінальне провадження і розпочав досудове розслідування. А прокуратура міста погодила повідомлення про підозру чиновниці в несанкціонованому розповсюдженні інформації. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення її від посади. Зловмисниці загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією її власних технічних засобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоноване розповсюдження інформації.

Як виявилося, жінка, має статус переселенки. У Кам’янець-Подільський переїхала з Донбасу, а родина ще й досі перебуває на окупованій території.