Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців двоє зловмисників опиняться на лаві підсудних.

Сьогодні, близько восьмої години ранку, поліцейські роти № 4 Артем Баценко та Валерій Добровольський отримали виклик на вулицю Львівське шосе, де двоє невідомих чоловіків вирвали сумку у п’ятдесятичотирирічної жительки обласного центру. У сумці знаходились гроші та два мобільних телефони.

Отримавши прикмети та напрямок вірогідного руху,  патрульні, не гаючи ні хвилини, кинулися на пошуки ймовірних грабіжників. Під час обстеження прилеглих територій, у дворі будинку №3/1, що на вулиці Молодіжній, інспектори помітили двох чоловіків, котрі зовні були схожі на осіб, що підпадають під орієнтування, до того ж у руках одного з них була жіноча сумочка. 

Патрульні наздогнали грабіжників та затримали їх. Зловмисниками виявились двоє хмельничан, кожному з них тридцять два роки, обоє раніше судимі – один за майнові злочини, а інший за нанесення тілесних ушкоджень. 

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділення поліції, після чого правоохоронці затримали нападників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ, санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.