Найближчим часом стане до ладу новий молочний цех ТОВ «Дережнянський молочний завод», на даний час триває реконструкція приміщень із добудовою нового цеху для виробництва молочної продукції, – про це із посиланням на Департамент агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації повідомляє AgroPortal. Завдяки реконструкції підприємство планує збільшити виробничі потужності з переробки молока на тридцять відсотків та розширити асортимент молочної продукції.

Також у Департаменті зазначають, що у поточному році агропідприємства Хмельниччини сприяли надходженню значної кількості капітальних інвестицій в розвиток виробництва в області, зокрема в першому півріччі 2020 року підприємствами аграрного сектору освоєно один мільярд гривень залучених капіталовкладень, а це майже двадцять вісім відсотків від загального обсягу надходжень в область.

Наразі в краї триває реалізація дванадцяти інвестиційних проектів на суму близько чотирьох мільярдів гривень,  шість проектів реалізується для розвитку галузі тваринництва, чотири проекти – в харчовій та переробній промисловості, один проект будівництва елеватора та один проект сервісного обслуговування сільськогосподарської техніки.