1 березня виповнилося 100 років жительці  Старокостянтинова Євдокії Григорівні Грень.

Євдокію Григорівну з поважним ювілеєм привітав міський голова Микола Мельничук, а також заступник міського голови Ольга Троян, начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Наталія Кот.

Євдокія Григорівна Грень народилася 1 березня 1921 року у місті Старокостянтинові. Разом із чоловіком народила та виховала трьох дітей: двох доньок та сина.

Непростий життєвий шлях пройшла ювілярка. Пережила два голодомори, Другу світову війну, розруху, важкі післявоєнні роки відбудови. Має статус учасника війни.

Працювала на підприємстві "Інкубатор", потім - на харчокомбінаті, звідки у тисяча дев’ятсот сімдесят шостому році вийшла на заслужений відпочинок, маючи робочий стаж - 30 років. Сьогодні вона проживає разом із сином Георгієм.

Гості побажали ювілярці здоров’я, турботи та любові, уваги від рідних та близьких людей. Музичні вітання на адресу ювілярки прозвучали від вокального колективу "Любава" Старокостянтинівського територіального центру соціального обслуговування.