У Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Шепетівці розпочато роботу над облаштуванням фронт-офісів поліції, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Начальник Головного управління Національної поліції Хмельницької області Руслан Герасимчук зазначив, що наразі поліція відійшла від каральної функції та надає свої послуги, і дуже важливо, щоб громадяни це відчували. Саме для цього у трьох районних управліннях поліції планують створити фронт-офіси – простори, у яких кожен зможе звернутися за послугами поліції у доброзичливій атмосфері з якісним сервісом. Так фоє відділків поліції будуть працювати за оновленою моделлю первинної комунікації з громадянами.  

Фронт-офіси будуть обладнані сучасними технічними засобами для зручності громадян, аби вони могли отримати допомогу від поліції швидко та якісно. Кожен, хто звернеться за послугою правоохоронців, зможе отримати консультацію з написання заяви про вчинення правопорушення чи втрату документів.

Також у цьому просторі громадяни зможуть записатися на особистий прийом, дізнатися про результати розгляду свого звернення та залишити відгук про роботу поліцейських.