Весна прийшла, а у приватних оселях пожежі не припиняються. Втім, не всі загоряння пожежники пов’язують з несправним опаленням

У колишньому Славутському районі вогнеборці оперативно приборкали пожежу, врятувавши житловий будинок від знищення полум’ям. Як повідомляє Славутський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області, 16 березня о 01:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу одного з  житлових будинків у селі Улашанівка.

Негайно за викликом направили чергове відділення 18 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу ДСНС вогнем було охоплено майже п’ятдесят квадратних метрів житлової площі будинку, оскільки запізно виявили загоряння. Пожежники приступили до гасіння, але через сильне задимлення бійцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання й зору, та,  завдяки оперативності та злагодженим діям вогнеборців, пожежу вдалося приборкати та врятувати будинок від нищівного полум’я. Пожежу локалізували о 01:22, а її остаточна ліквідували  о 01:32. Внаслідок пожежі пошкоджено покриття будинку та домашні речі, причину загоряння з’ясовують фахівці. Нещасних випадків не було.

У колишньому Полонському районі надзвичайники також ліквідували пожежу в житловому будинку.

За інформацією Полонського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 16 березня о 00:13 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини у  Полонному надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці  Жовтневій у селі Новоселиця. До місця виклику прибули полонські надзвичайники, які негайно приступили до гасіння пожежі. Завдяки оперативним діям вогнеборців полум'я вдалося приборкати, та не допустити розповсюдження вогню. Загиблих та травмованих на пожежі не має.