Семимісний автомобіль оновив не тільки свій зовнішній вигляд, у нього більш потужний двигун і нова восьмиступенева коробка перемикання передач, цей транспорт вже «намотує» дороги Великої Британії, а в компанії обіцяють, що він доїде і до України.

Рамний корейський позашляховик зберіг 2,2-літровий дизельний двигун, що дуже привабливо для українських реалій, тільки збільшили його потужність зі 178 до 199 коней.

SsangYong наголошує, що авто налаштовано в першу чергу на забезпечення максимального тяглового моменту саме на низьких обертах, у результаті чого час розгону до 100 км/год складає 11,9 секунди.

Двигун працює в парі з новою восьмиступеневою автоматичною коробкою, яку випускає Hyundai Transys, як стверджують в SsangYong, це поєднання зменшило вагу і вібрацію трансмісії та збільшило ефективність віддачі обертального моменту.

На додачу до всього Rexton змінився і зовні, передня частина отримала нову решітку радіатора, світлодіодні фари, допрацьована корма. Але «Подільські вісті» відмічають, що дизайн не знайде широкої підтримки у споживача в Україні, хоч конструктивно автомобіль здається виконано на рівні кращих справжніх позашляховиків.

Rexton пропонуватимуть у двох комплектаціях: Ventura та Ultimate.

Вартість Ventura 52 800 доларів США у Європі, а Ultimate - 56 500. Ціни в Україні поки не відомі.