Комунальні підприємства міста працюють в штатному режимі

На вулиці Чорновола 18-го березня з 10.00 до 16.00 буде змінено рух тролейбусів, комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста виконуватиме роботи з омолодження дерев на вулиці Чорновола, на ділянці від вулиці Госпітальної до Гальчевського.

На період виконання робіт тролейбуси маршрутів № 3, 7,7а, 9, 13, 19 здійснюватимуть розворот поблизу Автостанції №2 по вулиці Шевченка, маршрут №4, 4А працюватиме в звичному режимі руху.

Як повідомляють у міській раді, для забезпечення перевезення громадян на період виконання вищезазначених робіт на автобусний маршрут №52 буде додано 2 одиниці великогабаритних автобусів.

Автобусні маршрути працюватимуть у звичному режимі руху із можливими відхиленнями від рейсу.

Адміністрація комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

А сьогодні, 17 березня 2021 р., ремонтні бригади МКП “Хмельницькводоканал” замінять запірну арматуру на вул. Шевченка, 46 (буде відсутнє водопостачання по вул. Шевченка 46, 46/1, 46/2 та на відрізку від вул. Ніни Янчук до Старокостянтинівського шосе)