Це вже 38-ма поліцейська станція на Хмельниччині, яка сьогодні в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» відчинила двері у Наркевицькій територіальній громаді.

— Безпека громадян для нас стоїть на першому місці, — наголосила Любов Гула, голова Наркевицької об’єднаної територіальної громади. — Якщо люди відчуватимуть себе у безпеці, то вони з радістю житимуть і працюватимуть на користь громади.

Керівництво громади докладає чимало зусиль для забезпечення порядку і безпеки мешканців громади,  на території селища встановлені камери відеонагляду, а забезпечувати тут порядок поліцейським допомагають члени місцевого громадського формування.

У відкритті поліцейської станції взяв участь заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський, а також заступник начальника управління превентивної діяльності Вадим Бирко, керівник місцевого відділу поліції Василь Банк, Микола Лемішко — поліцейський, який обслуговує громаду, а також керівництво тергромади і місцеві жителі. 

— У зв’язку з реалізацією адміністративної реформи ми переформатовуємо свою роботу і намагаємось максимально наблизити поліцейського до громади, до населення, — говорить Валентин Білянський. — Тому, для майбутнього офіцера громади в Наркевичах сьогодні відкриваємо робочий офіс — поліцейську станцію. Це уже 38-ма поліцейська станція на території області.

Приємною несподіванкою для присутніх стало те, що у відкритті станції взяли участь місцеві школярі, які у майбутньому мріють також стати поліцейськими і юні шерифи пообіцяли всіляко допомагати місцевим правоохоронцям.