Близько сімнадцятої години вечора вчора зіткнулись КАМАЗ та Audi 100, двоє людей загинули

Як повідомляють у Головному Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельниьцкій області, 18 березня о 16:49 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автодорозі сполученням Стрий-Знам’янка поблизу села Поляни Волочиського району.

Як з’ясувалося на місці події, зіткнулися два автомобілі — КАМАЗ та Audi 100, внаслідок ДТП загорілись обидва транспортні засоби.

За викликом направили чергове відділення 9 Державної пожежно-рятувальної частини.  Після ліквідації пожежі, вогнеборці за допомогою спецінструментів деблокували з понівеченого легковика тіла загиблих людей - водія 46, та пасажира 37 років. Після чого бійці ДСНС за допомогою пожежних стволів змили з дорожнього покриття уламки автомобілів та залишки пального. Водій та пасажир вантажівки не постраждали.

Хмельницькі поліцейські повідомляють про те, що слідчі відділу розслідування ДТП уже відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі двох людей на автодорозі.  

За попередніми даними, водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху, по якій у той час їхала військова вантажівка під керуванням 39-річного жителя Львова. В результаті зіткнення обидва автомобілі зайнялися та вигоріли вщент.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Розслідування триває.