На Хмельниччині поліція викрила на хабарі керівника одного з відділень військового обліку територіального центру комплектування 

 За інформацією Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, неправомірну вигоду вимагав старший лейтенант від місцевого жителя. За 900 доларів США військовий обіцяв допомогти влаштуватися на службу до лав Збройних сил України за контрактом. А під час затримання він навіть намагався втекти з місця події на автомобілі і наїхав на поліцейського і тепер фігуранту доведеться відповідати за два правопорушення, передбачені двома статтями Кримінального кодексу України. 

Отож, 18 березня, оперативники управління стратегічних розслідувань у Хмельницькій області з колегами-правоохоронцями, затримали зловмисника при отриманні обумовленої суми неправомірної вигоди. Гроші вилучили на місці події.

Військовослужбовця затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання щодо повідомлення йому підозри за ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України, а також про відкриття кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

 Досудове розслідування триває — його здійснюють слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Спецзаходи з викриття протиправної діяльності проводилися за участі військової контррозвідки Служби безпеки України.