Серед структурних підрозділів Volkswagen Group – Porsche виявилась найприбутковішою компанією за підсумками 2020 року. Комерційні автомобілі Volkswagen принесли 454 млн євро збитків, збитковим був і Seat 339 млн, суперелітна марка  Bentley заробила лише 20 млн, лекові авто марки VW принесли компанії 454 млн євро, Skoda мала прибутковість на рівні 756 млн, престижна Audi - 2,7 млрд прибутків, а «чистий» прибуток Porsche, як преміального класу, склав  4,4 млрд євро. Було продано 272 162 автомобілів.

Таким чином, пандемія, на рівень запиту преміум машин цієї марки в світі, негативно не вплинула і люди з грішми не відмовляли собі в задоволені стати власниками такого швидкісного кару. Водночас, компанія не забула про своїх працівників і частину прибутку спрямували на премію всім, кожен із співробітників отримає по 7850 євро, що не мало навіть для багатої Німеччини.

Також у своєму звіті Porsche підкреслює, що не дивлячись на загальну тенденцію у автомобільній галузі щодо вивільнення  трудових ресурсів у процесі переходу на випуск електромобілів, нікого звільняти не збираються. Зараз бензинові та електрокари випускають  36 359 працівників і їхньою роботою задоволені. До 2030 року 80% авто в лінійці преміальної марки будуть складати електричні Porsche подібні до крос-універсалу Taycan Cross Turismo та кросоверу Macan EV, який має дебютувати наступного року. А ось Cayenne електричним не буде, бо народ, який заплатив за елітний майже позашляховик, бажає на болоті палити справжній бензин, а не бавитись з батарейками.