В Нетішині вкрали кабель, у Летичеві – мопед. Там і там зловмисників зловили

Поліцейські офіцери громади впродовж години вирахували зловмисника, який викрав кабель з діючої лінії зв’язку у Нетішині. Ним виявився 43-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки металевих виробів.

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області,  25 березня, до відділу поліцейської діяльності у містечку атомників звернулись працівники районного відділу електричних мереж із повідомленням про те, що невідомі особи викрали телефонний кабель. Таким чином у місті пошкоджено діючі телефонні лінії.

На місце події прибули поліцейські офіцери громади, які впродовж години вирахували зловмисника. Чоловік раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців саме через крадіжки кольорових металів. Викрадений кабель «металіст» навіть не встиг здати — його вилучили. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 А у Летичеві поліцейські вирахували ще одного 25-річного «металіста», який виявляє небайдужість до металу на колесах, він викрав у місцевого жителя мопед.

Транспортний засіб правоохоронці вилучили. Після проведення експертизи його повернуть власнику, а молодику вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Летичівський мотопедист теж мав раніше проблеми з законом.