Шість разів раніше судимий різними судами крадій сяде за грати знову згідно вироку Хмельницького міськрайонного суду.

За інформацією прес-служби Хмельницького міськрайонного суду, тридцятилітнього уродженця Закарпатської області, який  проживає нині на Хмельниччині, сьомий раз притягнули до відповідальності за однією і тією ж ч.3, ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у житло).

Свою «кримінальну кар’єру» чоловік розпочав ще у сімнадцять років, коли Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області за скоєну ним крадіжку позбавив його волі строком на три роки. Потім «гастролер» за грати сідав згідно вироків вироків Мукачівського, Хмельницького, Вінницького, Тернопільського та Коломийського міськрайонних судів. Днями свій вирок за ч.3, ст.185 КК України знову виніс Хмельницький міськрайонний суд.

У квітні 2018 року, коли молодик випадково зайшов в один із під’їздів будинку в обласному центрі, він помітив, що в квартирі на першому поверсі відчинені двері. Скориставшись такою нагодою, непроханий гість  обібрав господарку на більш ніж десять тисяч гривень. В таку суму оцінили вартість викраденого майна: замшевої сумочки, шкіряного гаманця, двох мобільних телефонів та іншого.

Суд врахував те, що обвинувачений повністю визнав свою вину та щиро розкаявся, та з іншого боку, цей чоловік посередньо характеризувався, був раніше неодноразово судимий і знову вчинив умисний корисливий злочин, а збитки, завдані потерпілій, не відшкодував.

Тож Хмельницький міськрайонний суд визнав чоловіка винуватим у пред’явленому обвинуваченні за ч. 3 ст. 185 КК України та призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

На вирок може бути подана скарга до Хмельницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.