У Сатанівській громаді наближаються до завершення громадські обговорення щодо зразків герба та прапора сіл, що входять до складу селищної ради. До ескізів запропонованих раніше додали ще один варіант герба та прапора села Куманів

Відповідно до указу Президента України «Про впорядкування геральдичної справи в Україні» від 18.05.2000р., та з метою збереження історичної та культурної спадщини сіл, утвердження звичаїв та традицій українського народу, патріотичного виховання молоді, створення офіційної символіки населених пунктів що увійшли до складу Сатанівської  селищної ради об’єднаної територіальної громади, Сатанівська селищна рада повідомляє проводить обговорення з метою врахування громадських інтересів щодо зразків герба та прапора таких населених пунктів: Андріївка, Веселець, Вигнанка, Журавлинці, Куманів, Ліпибоки, Хоптинці та хутір Підлісний Веселець.

Як повідомляє сайт громади, громадські слухання буде проведено 5 квітня о 12:00 годині в приміщенні Сатанівської селищної ради у залі засідань.

Пропозиції запропоновано подавати до старости Хоптинецького старостинського округу або в Сатанівську селищну раду, вул. Бузкова 135Ж, смт Сатанів Городоцького району Хмельницької області до 17.00 години  02. 04. 2021 року.

І ось, вчора запропоновано ще один варіант герба та прапора села Куманів