Навіть війна не зупиняє злочинців здійснювати свої брудні справи. І поки двоє братів воюють, 44-річний чоловік заліз у їхній будинок і вчинив крадіжку. А сталася подія в селі Купіль Війтовецької територіальної громади, розповідають у Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області. Зловмисник, розбивши вікно, заліз у житловий будинок двох братів, які захищають українські землі від кровожерливого окупанта в зоні бойових дій. Тож, поки чоловіки на фронті, правопорушник викрав із будинку ноутбук та срібну підвіску. Коли сусіди побачили пошкоджене вікно, зв’язалися з власником, а той, у свою чергу, звернувся до поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Опитавши місцевих жителів, працівники поліції швидко встановили особу злодія. Ним виявився чоловік, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, однак на шлях виправлення не став і вчинив новий злочин. Викрадені речі правоохоронці вилучили. Згодом їх повернуть власникам.
Отож тепер волочиські слідчі відділу за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловіку про пі-
дозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Ухвалою суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Поліцейські за цим фактом розпочали кримінальне провадження.