Вранці 25 липня в Хмельницькому районі під час планового етапування на станції Скібнево зі спецвагону під час руху потягу втекли шестеро осіб, підозрюваних у вчиненні тяжких злочинів.

Попросившись до вбиральні, чоловіки напали на вартових. Поранивши і обеззброївши солдат, в’язні втекли, вискочивши з потяга через вікно в туалеті, — повідомляє прес-служба УМВС в Хмельницькій області. Всі співробітники міліції були підняті за тривогою, в області оголосили план-перехоплення «Сирена». Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців і допомозі місцевих жителів, вже до вечора вдалось затримати чотирьох втікачів. Велику роль у пошуках відіграла і допомога аграріїв Хмельниччини, які на період проведення спецоперації передали у розпорядження правоохоронців гелікоптер, орендований ними раніше для проведення сільськогосподарських робіт.
Поранені конвоїри — бійці Нацгвардіїї, вже прооперовані і їхньому життю нічого не загрожує. Однак стан здоров’я солдатів лікарі оцінюють як середньої важкості. Медики кілька годин поспіль боролись за те, аби молодий солдат не залишився інвалідом після важкого поранення в стегно.
Ще двох втікачів (один з них озброєний, інший, за оперативною інформацією, поранений у бік), продовжують розшукувати правоохоронці.
Якщо вам відома будь-яка інформація про засуджених, чи ви помітите біля свого населеного пункту підозрілих осіб — негайно телефонуйте за номером «102».