Для забезпечення безперебійної роботи в умовах війни у листопаді минулого року виконавчий комітет Кам’янець-Подільської міської ради провів відкриті торги на закупівлю 14-ти дизельних генераторів. Із переможцем хмельницьким товариством “ТРЕЙД-КОМПАНІ 2021” виконком уклав договір на 4 973 333 гривні та навіть сплатив 30 % авансу від обумовленої суми – 1 749 600 гривень. Однак постачальник умови угоди проігнорував: генератори так і не поставив, авансовий платіж не повернув. Це неабияк обурило громадськість.

26 травня у Хмельницькій обласній прокуратурі повідомили: "Хмельницькою обласною прокуратурою до Господарського суду Хмельницької області заявлено позовну заяву про стягнення на користь Кам’янець-Подільської міської ради 815 тис грн. Підставою для реагування стало неналежне виконання товариством умов договору про закупівлю дизельних генераторів. Для забезпечення безперебійної роботи органів місцевого самоврядування в умовах воєнної агресії у листопаді минулого року виконавчий комітет міської ради провів відкриті торги, уклав із переможцем договір на суму 4,9 млн грн та навіть здійснив попередню оплату – 30 % від обумовленої суми. Попри це, суб’єкт господарювання так і не поставив замовнику вкрай необхідного у зимовий період обладнання.  Наразі міська рада у судовому порядку стягує із товариства сплачений аванс – 1,7 млн грн, а прокуратура вимагає стягнення 815 тис грн пені та інфляційних втрат у зв’язку із неналежним виконанням договору". 
У відділі претензійно-позовної роботи департаменту правового супроводу та контролю Кам’янець-Подільської міської ради повідомили інформаційному агентству "ХМ-ІНСАЙД", що після заявленого ними у суд позову ТОВ “ТРЕЙД-КОМПАНІ 2021” повернуло місту 1 400 000 гривень авансового платежу. Тож наразі залишок коштів, які недобросовісний постачальник ще має сплатити, становить 349 600 гривень. Тільки після цього судове провадження у справі за позовом міста буде закрито.