За даними слідства, експосадовець перерахував фірмі-підряднику майже 500000 гривень за виконання робіт на території у м. Красилові, яка не перебуває на балансі держпідприємства. Таким чином, він використав кошти, які призначались на розвиток заводу, не за цільовим призначенням.

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру колишньому директору державного підприємства, що належить ДК «Укроборонпром», за фактом розтрати майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим в особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).
Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Хмельницькій області. На цей час вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.
Довідково. Санкція інкримінованої статті передбачає від 7 до 12 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.
Примітка. Відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.