Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 травня на вулиці Тернопільській у м. Хмельницький.  29-річний житель Городка автомобілем «Opel Astra» на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на трьох осіб: 31-річну співробітницю поліції та двох 45-річних військовослужбовців. Внаслідок ДТП один із військових загинув. Двоє інших постраждалих отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Їх доправили до лікарні. 

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 29-річного жителя м. Городок за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області.

 Примітка. Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.