СБУ повідомила про підозру у державній зраді ексвійськовому з Хмельниччини
Служба безпеки повідомила про підозру уродженцю Хмельниччини Миколі Польному, який зрадив присязі і добровільно перейшов на бік ворога.

Встановлено, що у 2014 році військовослужбовець відмовився виконати наказ українського командування про передислокацію і залишився в тимчасово окупованому Криму. Зрадник  отримав громадянство рф і за власним бажанням продовжив службу у  росгвардії.  
За оперативною інформацією,  після повномасштабного вторгнення, Польний був у «відрядженні» на території Херсонської області, де брав участь в бойових діях.
Нині він  очолює «квартирно-эксплуатационную службу тыла войсковой части 6914 Федеральной службы войск нацгвардии рф». За «доблесну» службу неодноразово заохочувався та отримував нагороди від самопроголошеного прем’єр-міністра російської окупаційної влади Криму аксьонова.
Наразі підозрюваний переховується від правосуддя на тимчасово не підконтрольній українській владі території. За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури йому заочно повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.
СБУ продовжує системну роботу з викриття і документування злочинів зрадників та колаборантів. Злочини проти основ національної безпеки не мають строку давності, тому кожен винний неодмінно відповідатиме за скоєне перед законом.