Очевидцем тієї видовищної автопригоди мимоволі довелося стати не лише авторові цих рядків, а й десяткам інших кам’янчан, які минулого понеділкового надвечір’я проводили дозвілля у сквері Жовтневого мікрорайону міста над Смотричем. А подивуватись таки було чому, адже один із учасників ДТП водій Фольксвагена так докермувався своїм легковиком, що той, виконавши майже акробатичний трюк, практично осідлав Хюндая (на знімку), який був припаркований на вулиці Євгена Коновальця, що поруч із зоною відпочинку. Чи то творець автотрюку ґаву зловив, чи щось інше стало причиною «кіношної сцени», встановлять правоохоронці. Головне, на щастя, обійшлося без постраждалих, чого не скажеш ще про одну ДТП, яка сталася у Кам’янці-Подільському вечірньої пори також першого дня тижня.

У райвідділі поліції розповіли, що 56-річний водій вантажного автомобіля Iveco Daily, перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння (2,25 проміле алкоголю в крові), допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі вулиці Північної автомобілем Renault Traffic. Внаслідок ДТП 19-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні. Нетверезого водія поліціянти затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Вирішив проїхатися з «вітерцем» після вживання спиртного і ще один подолянин — 38-річний старокостянтинівець, який у стані алкогольного сп’яніння (1,89 проміле), керуючи автомобілем ВАЗ-2101, у рідному місті допустив зіткнення з автомобілем Citroen C4, що рухався зустрічною смугою. Внаслідок аварії водій Citroen C4 і пасажир ВАЗа отримали тілесні ушкодження. Водія ВАЗа слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 статті 286–1 Кримінального кодексу України  — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Розслідування тривають.