Автопригода сталася близько 2:00 години ночі, поблизу села Доброводи Уманського району.
Як з’ясувалось, автобус здійснював рейс за маршрутом Хмельницький - Кременчук. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебував 41 пасажир.

Правоохоронці попередньо встановили, що 56-річний водій транспортного засобу EOS на заокругленій ділянці дороги вліво не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Внаслідок чого автобус виїхав за межі правого краю проїзної частини дороги та перекинувся.
56-річний водій автобуса та 22 пасажири, в тому числі троє неповнолітніх, зазнали травм різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарень.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває слідство.