Вранішньої пори поблизу Війтовець Волочиського району зіткнулися легковик  і вантажівка. Наслідки трагічні: два обірваних життя.

Автомобіль ВАЗ-21099 виїхав на смугу зустрічного руху й влетів у  Mercedes Benz 814.  Водій легковика, 45-річний голова одного з сіл Волочиського району  та його 43-річна дружина загинули на місці події. Люди їхали на базар.
А поблизу села  Січинці Дунаєвецького району 47-річний чернівчанин  автомобілем CitroenDS-5 в’їхав у  ВАЗ-21099, кермував яким 42-річний житель Кам’янця-Подільського. Пасажирка дев’ятки загинула на місці пригоди, а її водій із  закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, саднами обличчя  потрапив до реанімації. Відкрито кримінальне провадження, кажуть у прес-службі УМВС України в області.
Неподалік  села Гаврилівці Кам’янець-Подільського району  34-річний водій автомобіля «DaewooSens», житель Івано-Франківщини,  наїхав на пішохода. Літня жителька села Гаврилівці переходила дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм вона померла відразу.