Чоловік викрав із банківського терміналу, що розташовувався в його власному магазині, 80 тисяч гривень, а після цього втопив апарат у ставку і повідомив у поліцію, що в магазин проникли злодії, які винесли термінал. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області на своєму сайті.

Подія сталася в серпні. В одному з сіл Деражнянського району Хмельницької області місцевий підприємець зламав банківський термінал, встановлений у його магазині.  Після того, як чоловік витягнув банкноти, він зімітував злом, а сам термінал викинув у ставок неподалік. Потім він звернувся в поліцію і повідомив, що в його магазин проникли злодії і винесли платіжний термінал.

Правоохоронці виїхали на місце події і, провівши низку оперативно-розшукових дій, встановили, що злочин скоїв сам власник магазину. Співробітники поліції також виявили та вилучили викрадені банкноти. Загальна сума збитків разом із вартістю терміналу склала 120 тисяч гривень. Слідчі оголосили чоловікові про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).