Як повідомила прес-служба поліції Хмельниччини, аварія сталась близько 21.30 у неділю, 29 жовтня, в селі Турівка Теофіпольської громади (орієнтовно за 8 км від Теофіполя). 

«44-річний житель міста Красилів, керуючи мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. У результаті ДТП 33-річний пасажир мікроавтобуса від отриманих травм загинув на місці події», – йдеться у повідомленні. У прес-службі ДСНС Хмельниччини додають, що рятувальники з Теофіполя дістали тіло загиблого з-під автомобіля за допомогою пневмоінструменту.

Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали його в порядку ст. 208 КПК. Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення.