Дорожньо-транспортна пригода сталась 14 на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці Новодунаєвецької тергромади.

Попередньо встановлено, що 43-річний житель Хмельницького, керуючи автомобілем «Renault Master», допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes Benz» під керуванням 42-річного мешканця смт Віньківці, який відкинуло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» під керуванням 39-річного кам’янчанина.

Внаслідок аварії пасажирка легковика «Mercedes» та водій мікроавтобуса «Mercedes Sprinter» отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

За даним фактом слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту СВ Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Автомобілі поміщено на штрафмайданчик, слідство триває.