Трагедія сталася на Шепетівщині. Двоє двадцятирічних  і один сімнадцятирічний молодики вбили тридцятичотирирічного земляка. Труп підпалили. Причина – як модно нині казати, «розборки».
Розпиваючи спиртне, трійця раптом згадала про знайомого, який нібито вкрав у одного з них коня. Тож  на «розборки» погнали. «Жигулем» приїхали до потерпілого, запросили продовжити з ними застілля. Той погодився.  Помчали. Згодом водій з’їхав з головної дороги і зупинився посеред поля. Стали стосунки з’ясовувати. Суперечка переросла в бійку.  Чоловіка добряче відлупцювали й залишили напризволяще, кажуть у прес-службі ГУ Національної поліції в області.  Самі ж  роз’їхались по домівках.
Наступного дня, зрозумівши, що  жертва не повернулася додому, трійця поїхала на  місце злочину. Ознак життя побитий ними чоловік не подавав. Він помер від черепно-мозкової травми і крововиливу під оболонку мозку, скажуть згодом судмедексперти.
Треба було швидко замітати сліди, отож завантажили труп в автомобіль і вивезли  його на польову дорогу між   Коськовим та Грицевим. Облили бензином і підпалили.
Через день обгоріле тіло виявив тракторист, який обробляв поле. Підозрюваним «світить» від десяти  до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.