Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно 21-річного жителя Луганської області за фактом незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

У грудні минулого року луганчанин, який тимчасово проживає в м. Кам’янець-Подільський, придбав через мобільний застосунок особливо небезпечну психотропну речовину PVP для подальшого збуту.
Правоохоронці помітили підозрілого чоловіка на автостанції в обласному центрі. Під час спілкування з поліцейськими він помітно нервував та намагався уникнути розмови.
У ході перевірки у нього виявили 60 згортків з психотропом, обмотаних клейкою стрічкою. Загальна вага виявленої речовини складає понад 42 грами.
Наразі обвинувачений перебуває під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.