У січні цього року до поліції надійшов виклик з одного із сіл у Хмельницькому районі. Продавчиня скаржилась на протиправні дії місцевого мешканця.

Поліцейські знайшли чоловіка вдома та попросили проїхати з ними до магазину для з’ясування обставин. Останній погодився та вийшов з будинку.
У цей час один з правоохоронців завдав йому декілька ударів в обличчя, кинув на землю, наказав завести руки за спину та одягнув кайданки.
Посадивши потерпілого в службовий автомобіль, підозрюваний ще декілька разів вдарив його в обличчя.
Прибувши до магазину, поліцейський змусив чоловіка стати на коліна та просити вибачення у продавчині. «Прохання» також супроводжувались побоями.
Врешті решт чоловіка відпустили, пригрозивши застосувати знову фізичне насильство в разі надходження в майбутньому звернень на його протиправну поведінку.
Підозрюваному обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, оперативний супровід – працівниками Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.