Працівниками Управління ДМС в Хмельницькій області, спільно з правоохоронними органами при перевірці законності перебування іноземців на території України виявили громадянина Молдови, який вчасно не залишив територію України після закінчення відповідного терміну перебування й у такий спосіб порушив правила перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні.

Того ж дня згідно рішення Хмельницького міськрайонного суду вищезгаданого громадянина було затримано та поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України.
Працівниками міграційної служби здійснена процедура ідентифікації даного іноземця через Посольство Республіки Молдова в Україні та отримано свідоцтво на повернення його у країну походження.
Вищевказаного громадянина Республіки Молдова примусово видворено за межі території України через МААП «Могилів-Подільський» з подальшою забороною в’їзду на територію України строком на 5 років.
Нагадуємо, що громадяни, яким відомо про будь-які факти порушення міграційного законодавства іноземцями та особами без громадянства, можуть повідомити про вищевказане на «гарячу лінію» УДМС в Хмельницькій області за номером: (0382)65-03-06 або (093)273-85-10.