На двох працівників аварійної бригади Кам’янець-Подільського КП «Міськтепловоденергія» під час виконання ними службових обов’язків було здійснено напад, внаслідок якого комунальники отримали серйозні тілесні ушкодження.

Керівник прес-служби підприємства Лариса Кшемінська розповіла, що минулої п’ятниці телефоном до аварійної служби «Міськтепловоденергії» звернулася мешканка однієї з квартир по вулиці Панівецькій і повідомила, що у помешканні прокапує рушникосушка. Комунальники одразу ж виїхали за вказаною адресою. Під час огляду пристрою для сушіння вони виявили, що причиною витікання води є незначна розгерметизація трубопроводу в перекритті стелі. Саме в той час, коли сантехніки проводили аварійно-відновлювальні роботи, до них підійшов чоловік із сусідньої квартири і безпідставно, ні з того ні з сього, став їх гамселити по обличчю. Внаслідок нападу, в одного комунальника зламано ніс, в іншого — численні гематоми, розсічення, садна.
На місце інциденту викликали швидку допомогу і представників Нацполіції, зловмисника не затримали, але складено протокол про хуліганський вчинок і правопорушника буде притягнуто до кримінальної відповідальності.
— Нанесення шкоди здоров’ю особі, яка перебуває при виконанні службових обов’язків, обтяжуюча обставина і хоча факти зневажливого ставлення до представників нашої служби непоодинокі, проте напад на аварійну бригаду із застосуванням фізичної сили стався вперше, — резюмує Лариса Климінська.