Після страшних тортур нападників помер аграрій із Білогірщини Володимир Матвієць.

Важкі травми, спричинені катуваннями, не дали, на жаль, шансу на життя відомому на Поділлі аграрію, депутату Білогірської селищної ради, члену Всеукраїнської аграрної ради, засновнику фермерського господарства «Вільний селянин» Матвійцю Володимиру Петровичу, якого називали одним із лідерів аграрного руху Білогірщини. Він був активним місцевим політиком, благодійником, переймався життям рідного краю.
Відомо, що 29 жовтня група осіб у камуфляжному одязі та балаклавах проникла у будинок Володимира Матвійця. Зловмисники зв’язали 64-річного господаря будинку, його 62-річну дружину і 41-річного сина та, застосовуючи до них тортури, заволоділи значною сумою коштів, після чого зникли з місця події. Звільнившись, о 22.30 господар одразу викликав поліцейських. Наразі правоохоронці працюють над пошуком зловмисників.
Чоловік розповів працівникам поліції, що вісім осіб у камуфляжній формі та балаклавах проникли до його будинку, зв’язали усіх членів сім’ї і, катуючи їх гарячою праскою, окропом і молотком, вимагали гроші. Отримавши бажане, зловмисники покинули будинок.
Першою вдалося звільнитися жінці, яка допомогла розв’язати руки синові та чоловікові, після чого останній одразу ж повідомив про напад до поліції. Усіх трьох потерпілих з тілесними ушкодженнями того вечора госпіталізували до районної лікарні.
За цим фактом слідчі слідчого управління ГУНП у Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз правоохоронці працюють над пошуком зловмисників.
Проте восьмого листопада серце відомого аграрія Володимира Матвійця зупинилося. Чоловік помер у Хмельницькій обласній лікарні після отриманих важких травм від нападників.