Упродовж святкових вихідних до поліції звернулося п’ятеро громадян, у яких шахраї видурили 21 тисячу гривень.

36-річний житель Деражні, купуючи на одному із сайтів ігрову приставку, сплатив 4339 гривень, після чого зв’язок з продавцем перервався.
20-річна жителька смт Білогір’я, яка продавала жіноче взуття, під час листування у «Вайбері» з потенційним покупцем повідомила останній реквізити своєї банківської картки, з якої шахрайка зняла шість тисяч гривень.
23-річний хмельничанин намагався придбати сторінку в «Інстаграмі», оголошення про це було розміщено на одному із інтернет-сайтів. Потерпілий перерахував шахраям 2800 гривень, але доступу до сторінки так і не отримав.
До 50-річної хмельничанки десятого січня зателефонувала невстановлена особа та під приводом захисту банкового рахунку випитала особисті дані і зняла з картки 1900 гривень. А 78-річна жителька Білогірського району перерахувала шахраям шість тисяч гривень, повіривши в історію про те, що її племінник вчинив ДТП і його терміново потрібно рятувати від в’язниці.
За всіма вищеперерахованими фактами працівники поліції наразі проводять перевірки, інформують у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області, і закликають громадян бути обачними під час операцій з банківськими картками і не довіряти незнайомцям.