Як повідомляє Державне бюро розслідувань, колишній фіскал та податківець Хмельниччини «зливали» інформацію з обмеженим доступом.

Слідством встановлено, що у червні 2020 року посадовці збували зацікавленим особам відомості про фінансово-господарські операції, постачальників та покупців певних суб’єктів господарювання. Дані з «Єдиного реєстру податкових накладних», який відповідно до законодавства є захищеною автоматизованою системою, вони передавали «замовникам» на флеш-накопичувачах. Слід зазначити, що крутелики, — колишній начальник одного з відділів ГУ ДФС у Хмельницькій області та начальник одного з відділів ГУ ДПС у Хмельницькій області  — діяли незалежно один від одного.
30 вересня 2020 року службовцям було повідомлено про підозру. Вони обвинувачуються у несанкціонованому копіюванні інформації, що призвело до її витоку, та несанкціонованому збуті. Відповідно до законодавства, їм загрожує позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на той самий термін.