Не слухались мачухи, вхопили від батька. Прикро, що цей інцидент мав місце не у казці про дідову й бабину дочку, а наяву. Власну “методику” прищеплювання слухняності винайшов 37-річний подолянин: «виховував» дітей розпеченою коцюбою. Результатами такого виховання стали опіки сідниць, ніг та спини у восьмирічного сина та шестирічної донечки.

Про те, що діти побиті й попечені, до поліції повідомила працівниця селищної ради. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції поліції. З’ясувалося, кажуть у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, співмешканка, яка не є біологічною матір’ю побитих дітей, поскаржилася, що вони не слухаються. Щоб їх вгамувати, батько взяв коцюбу, розігрів її у печі та відлупцював дітей.
Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління Національної поліції в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за катування та злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Чоловіка взяли під варту на період досудового розслідування. Слідчі також докладають зусиль щодо притягнення до відповідальності і співмешканки, на очах якої відбувалося побиття дітей, а вона не вжила жодних заходів для припинення злочину. Усі п’ятеро дітей, які виховувалися в родині, за рішенням спеціальної комісії вилучені у батьків і перебувають у лікарні.