Слідчі ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції задокументували протиправну діяльність директора одного з комунальних підприємств Хмельницького та його підрядника зі столиці, в результаті злочинних дій яких було привласнено 3,7 мільйона гривень бюджетних коштів.

Обом посадовцям наразі оголосили про підозру. Директорові хмельницького комунального підприємства — за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки, інформують у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області, керівнику столичного товариства — за фактом привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах, та службового підроблення. Як з’ясували поліцейські, в грудні 2019 року комунальне підприємство уклало договір підряду про виконання реконструкції системи знезараження питної води на одній із вулиць міста Хмельницького вартістю майже 11,7 мільйона гривень. Як підрядника обрали столичне товариство. Те свідомо завищило вартість устаткування аж на 3,7 мільйона гривень.
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від посад. Досудове розслідування триває.