Нетверезий житель Летичівщини викрав моторку і ганяв Південним Бугом.

Достеменно невідомо, що саме спонукало тридцяти дворічного чоловіка, котрий проживає у селі Горбасів, таким чином боротися проти нудьги, але як ведеться у повідомлені  сектора комунікації поліції Хмельницької області, до Летичівського відділу поліції надійшло повідомлення про угон моторного човна, котрий належить місцевому приватному товариству.

Слідчо-оперативна група, яка оперативно прибула на місце події, на іншому човні розпочала переслідувати зловмисника, але той на вимоги зупинитись не реагував, бо хильнувши оковитої дійшов стану: «До лампочки!» Затримувати «гарячого ковбоя» правоохоронцям довелось прямо посеред Південного Бугу. 

Коли катер все ж зупинився, правоохоронці впізнали в бравому капітані місцевого рецидивіста, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, зґвалтування тощо, а цього разу планував доплисти до моря і підкорити океан, та палива видно не вистачило.

Наразі зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 278 (Угон або захоплення залізничного рухомого складу, повітряного, морського чи річкового судна) Кримінального кодексу України. Тепер свої мрії йому доведеться відкласти, бо подібні дії караються позбавленням волі терміном від 3 до 6 років. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу на період розслідування.